Procedury operacyjne w Hotelu i Gastronomii | 09-10.12.2024
PROWADZĄCY:
Piotr Tabor
Grupa docelowa szkolenia:
Personel hoteli, restauracji i osób planujących pracę w branży gastronomicznej. Dla kadry zarządzającej i pracowników operacyjnych, którzy chcą doskonalić umiejętności w tworzeniu i wdrażaniu skutecznych procedur operacyjnych dla poprawy obsługi klienta, efektywności operacyjnej i standardów bezpieczeństwa.
Forma szkolenia:
Wykład, ćwiczenia warsztatowe, prezentacja studiów przypadku, dyskusja moderowana
Miejsce szkolenia:
Modlniczka
Cena:
2500,00 zł – netto, 16h.
Cena obejmuje: materiały szkoleniowe, lunch, przerwy kawowe. W cenę nie jest wliczony nocleg
-
Zakresy obowiązków pracownika a procesy operacyjne.
-
Przygotowanie stanowiska pracy.
-
Wdrożenie pracownika w zakresie procedur operacyjnych.
-
Praktyczna realizacja zadań operacyjnych.
-
Sytuacje kryzysowe - jak im przeciwdziałać.
-
Współpraca zespołowa.
-
Realizacja zadań własnych a cel zespołowy.
-
Tworzenie procedur operacyjnych.
-
Modyfikacja procedur operacyjnych.
-
Controlling stosowania procedur operacyjnych.
2 500zł