Program szkolenia
- 16 Sections
- 0 Lessons
- 2 Days
Expand all sectionsCollapse all sections
- Aspekt zdrowotny w kuchni wegańskiej i wegetariańskiej0
- Jak robić zakupy do naszej kuchni – odpowiedni dobór surowców0
- Receptury i karty kalkulacyjne0
- Trendy – czym charakteryzuje się kuchnia roślinna0
- Pozbądź się monotonii w kuchni – kuchnia wege jako kopalnia nowych smaków0
- Techniki łączenia i zestawiania ze sobą produktów0
- Czy kuchnia wege zawsze musi być droga, fakty i mity0
- Energia pochodzi roślin – jak pozyskać składniki energetyczne w kuchni wegetariańskiej i wegańskiej0
- Pomysły na dania zimne i gorące0
- Pomysły na śniadanie0
- Zupy w kuchni wegetariańskiej i wegańskiej0
- Desery w kuchni wegetariańskiej i wegańskiej0
- Kompozycje gotowych dań na talerzu0
- Dobór porcelany do serwisu0
- Techniki prezentacji gotowych dań0
- Egzamin – wykonanie gotowego dania0