Akademia Managera Hotelu – warsztaty

PROWADZĄCY:
Piotr Tabor, Przemysław Kuśmierski, Szczepan Piechota
Grupa docelowa szkolenia:
Osoby indywidualne pragnące podnieść lub uzupełnić swoją wiedzę z zakresu szkolenia, właściciele firm, managerowie, pracownicy hotelarstwa i gastronomii.
Forma szkolenia:
Wykład, ćwiczenia warsztatowe, prezentacja studiów przypadku, dyskusja moderowana
Lokalizacja:
Kraków
Cena:
3000,00 zł – netto, 24h.
Cena obejmuje: materiały szkoleniowe, lunch, przerwy kawowe. W cenę nie jest wliczony nocleg
-
Skuteczna rekrutacja.
-
Zarządzanie personelem.
-
Premiowanie i motywowanie.
-
Mentoring i coaching.
-
Struktura organizacyjna.
-
Siatka płac.
-
Planowanie i rozliczanie czasu pracy.
-
Organizacja pracy własnej i zespołu.
-
Rachunkowość zarządcza (centra przychodów i kosztów).
-
Gastronomia - kluczowe aspekty rentowności, nadużycia – jak im przeciwdziałać?.
-
Strategia sprzedaży gastronomii i SPA (cross-selling i up-selling).
-
SPA - kluczowe aspekty rentowności, nadużycia – jak im przeciwdziałać.
-
Dostosowanie ilości personelu do potrzeb operacyjnych obiektu.
-
Jak ograniczać koszty i zwiększyć rentowność.
-
Systemy wspierające sprzedaż i zarządzanie.
-
Sytuacje kryzysowe i zarządzanie zmianą.
-
Jak dokonać wyboru segmentu gości?
-
Jak nie rywalizować ceną?
-
Jak działa cross-selling i up-selling?
-
Kluczowe wskaźniki operacyjne.
-
Zasady revenue management.
-
Nowe kanały sprzedaży i dystrybucji (aplikacje i media społecznościowe).
-
Nowe technologie i systemy wspierające zarządzanie, marketing i sprzedaż.
-
Rola marketingu online w strategii sprzedaży.
-
Dobre praktyki - im się udało :)
3 000zł