20 kwietnia 2023
Kinga Bałazy trener Hotele PLUS
𝐊𝐢𝐧𝐠𝐚 𝐁𝐚ł𝐚𝐳𝐲 𝐭𝐫𝐞𝐧𝐞𝐫 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐏𝐋𝐔𝐒.
W gastronomi od 12 lat. Dziewczyna, która przekuła pasję w profesję. Zdobywała doświadczenie w renomowanych hotelach i restauracjach na całym śląsku. Wieloletni szef strefy VIP na stadionie miejskim w Tychach obsługującej cateringi na ponad 400 osób. Do niedawna Pastry Chef cukierni w Aries Hotel & SPA Wisła ****, którą tworzyła od początku powstania hotelu.
Przedsiębiorca i twórca marki KUCHARZ NA WYNOS, innowacyjnego projektu biznesowego, obsługującego prywatne eventy w domu u Klienta, kolacje degustacyjne oraz pokazy kulinarne. Od wielu lat trener warsztatów kulinarnych dla sektora HORECA Laureatka i jurorka konkursów kulinarnych.
Ulubiona kuchnia to dania orientu oraz kuchnia śródziemnomorska. Fanka nowoczesnych deserów, które tworzy we własnej pracowni cukierniczej. Prywatnie miłośniczka powieści kryminalnych oraz szeroko pojętej literatury z zakresu rozwoju osobistego i psychologii biznesu. Pasjonat własnoręcznego wypieku chleba oraz staropolskich kiszonek.
Polecamy szkolenia Kingi!
#szkoleniaHotelePLUS