Trzydniowe, nastawione na praktyczne aspekty i zjawiska branżowe szkolenia z cyklu Akademia Managera Gastronomii i Szefa Kuchni już 2 grudnia. Jedni z najbardziej doświadczonych ekspertów w kraju przekażą swą unikalną i rozbudowaną wiedzę, z której skorzystało już kilkudziesięciu managerów http://opelz-blog.de/bokstaven-u/index.html , właścicieli oraz szefów kuchni. Wszyscy uczestnicy Akademii wskazali je jako bardzo wartościowe i niezwykle przydatne.

Podczas wydarzenia czeka na Ciebie ogromna dawka specjalistycznej wiedzy, której główna tematyka dotyczyć będzie następujących zagadnień:

  • Jak zwiększyć przychody?
  • Jak zmniejszyć koszty?
  • Jak pozyskać i utrzymać pracowników?
  • Jak motywować i zarządzać zespołem?
  • Jakie wskaźniki mierzyć?
  • Jaki obszar kontrolować?
  • Jakie wyzwania czekają branżę w 2020 r.?

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *