Awatar użytkownika

Procedury operacyjne w Hotelu i Gastronomii | 17-18.11.2025

2 Days
Wszystkie poziomy
0 testów
0 kursantów

PROWADZĄCY:

Piotr Tabor

Grupa docelowa szkolenia:

Personel hoteli, restauracji i osób planujących pracę w branży gastronomicznej. Dla kadry zarządzającej i pracowników operacyjnych, którzy chcą doskonalić umiejętności w tworzeniu i wdrażaniu skutecznych procedur operacyjnych dla poprawy obsługi klienta, efektywności operacyjnej i standardów bezpieczeństwa.

Forma szkolenia:

Wykład, ćwiczenia warsztatowe, prezentacja studiów przypadku, dyskusja moderowana

Miejsce szkolenia:

Modlniczka

Cena:

2500,00 zł – netto, 16h.
Cena obejmuje: materiały szkoleniowe, lunch, przerwy kawowe. W cenę nie jest wliczony nocleg

Program szkolenia

  • 10 Sections
  • 0 Lessons
  • 2 Days
Expand all sectionsCollapse all sections
  • 0
    • 0
      • 0
        • 0
          • 0
            • 0
              • 0
                • 0
                  • 0
                    • 0
                      Awatar użytkownika

                      Piotr Tabor

                      Prezes zarządu firmy Hotele i Gastronomia PLUS sp. z o.o., w ramach której realizowane są projekty dedykowane dla branży HoReCa: Hotele PLUS - najwyższej jakości usługi szkoleniowe i doradcze, Grupa Zakupowa PLUS - platforma skutecznie pomagająca w obniżeniu kosztów zakupowych, Moje Hotele - specjalny program lojalnościowy dla gości hoteli i restauracji, Agencja Marketingowa HP - marketing dla branży HoReCa. Pasjonat i praktyk od 2004 r. zarządzający hotelami, grupami i sieciami hotelowymi. Koordynator wielu branżowych projektów inwestycyjnych, HR i marketingowych. Doświadczony trener i doradca prowadzący szkolenia w zakresie zarządzania, sprzedaży, HR. Entuzjasta rozwoju personalnego w aspekcie mentoringu i coachingu, a także biegania.