Kuchnia wegańska i wegetariańska – trendy w kuchni roślinnej | 16-17.06.2025

2 Days
Wszystkie poziomy
0 testów
0 kursantów

PROWADZĄCY:

Patryk Kotarba

Grupa docelowa szkolenia:

Kucharze, pomoce kuchenne czy szefowie kuchni oraz osoby pragnące rozszerzyć lub zdobyć wiedzę z zakresu kuchni wegańskiej i wegetariańskiej.

Forma szkolenia:

Wykład, ćwiczenia warsztatowe, prezentacja studiów przypadku, dyskusja moderowana

Lokalizacja:

Kraków / Hotel Centrum

Cena:

2500,00 zł – netto, 16h. Cena obejmuje: materiały szkoleniowe, lunch, przerwy kawowe. W cenę nie jest wliczony nocleg

Program szkolenia

  • 16 Sections
  • 0 Lessons
  • 2 Days
Expand all sectionsCollapse all sections
  • 0
    • 0
      • 0
        • 0
          • 0
            • 0
              • 0
                • 0
                  • 0
                    • 0
                      • 0
                        • 0
                          • 0
                            • 0
                              • 0
                                • 0
                                  Awatar użytkownika

                                  Patryk Kotarba

                                  Absolwent Krakowskiej Szkoły Gastronomicznej. Umiejętności i doświadczenie zdobywał m.in. w renomowanej restauracji „Le Scandale”, znanym podkrakowskim kompleksie „Dwór w Tomaszowicach”, Restauracji Ponidzie oraz w 4-gwiazdkowym hotelu „Słoneczny Zdrój”. Pasjonat kuchni francuskiej. Często sięga po tradycyjne produkty regionalne, łącząc je z innowacyjnymi technikami przyrządzania dań. Gotował dla Prezydenta RP, Prezydenta Niemiec, polityków, aktorów i gości zagranicznych. Prowadzi szkolenia, pokazy gotowania na żywo i eventy kulinarne różnych kuchni świata. Chcąc dzielić się swoją pasją z młodymi adeptami sztuki, współtworzy Ogólnopolskie konkursy kulinarne i zasiada niejednokrotnie jako członek Jury w prestiżowych konkursach. Trzykrotny zdobywca „żółtej czapki” Przewodnika Gault&Millau, doceniony za wykorzystywanie najwyższej jakości produktów i autorskie kompozycje. Uczestnik ogólnoświatowego projektu „Good France”, Mistrz w zawodzie Kucharza przyznanym przez Pomorską Akademię Kulinarną oraz Uczestnik prestiżowego szkolenia w szkole Bocuse’a w Lyon. Ekspert branżowy i trener w Hotelach PLUS.