Program szkolenia
- 33 Sections
- 0 Lessons
- 3 Days
Expand all sectionsCollapse all sections
- Skuteczna rekrutacja.0
- Rekrutacja on-line.0
- Organizacja pracy własnej i zespołu.0
- Zarządzanie personelem.0
- Premiowanie i motywowanie.0
- Mentoring i coaching.0
- Struktura organizacyjna.0
- Wynagradzanie pracowników.0
- Planowanie i rozliczanie czasu pracy.0
- Monitorowanie efektywności pracy pracowników.0
- Controlling jakości pracy.0
- Aplikacje i programy wspierające analizę danych0
- Gastronomia (kluczowe aspekty rentowności).0
- Strategia sprzedaży gastronomii i SPA ( cross-selling i up-selling).0
- SPA (kluczowe aspekty rentowności).0
- Kluczowe wskaźniki.0
- Dostosowanie ilości personelu do potrzeb operacyjnych.0
- Nadużycia – jak im przeciwdziałać.0
- Rachunkowość zarządcza.0
- Centra przychodów.0
- Centra kosztów.0
- Prawidłowe budżetowanie.0
- Revenue Managment.0
- Segmentacja rynku.0
- Działania pro – sprzedażowe.0
- Cros-selling i up-selling w sprzedaży.0
- Optymalizacja kosztów.0
- Systemy wspierające zarządzanie i sprzedaż.0
- Innowacyjny marketing.0
- Rola mediów społecznościowych w strategii sprzedaży.0
- Monitorowanie skuteczności działań marketingowych.0
- Omawiane przykładowe programy (PMS, POS, Magazynowy, Kadrowy, CRM, ProRMS itp.)0
- Weryfikacja efektów uczenia się na studium przypadków0