Rentowna gastronomia food cost i bar cost bez tajemnic | 23-24.06.2025

2 Days
Wszystkie poziomy
0 testów
0 kursantów

PROWADZĄCY:

Paweł Iskrzycki

Grupa docelowa szkolenia:

Szkolenie adresowane jest do osób odpowiedzialnych za procesy magazynowe, rozliczenia i pracę operacyjną w gastronomii, a także managerów i właścicieli firm

Forma szkolenia:

Wykład, ćwiczenia warsztatowe, prezentacja studiów przypadku, dyskusja moderowana

Miejsce szkolenia:

Rzeszów

Cena:

2500,00 zł – netto, 16h. Cena obejmuje: materiały szkoleniowe, lunch, przerwy kawowe. W cenę nie jest wliczony nocleg

Program szkolenia

  • 10 Sections
  • 0 Lessons
  • 2 Days
Expand all sectionsCollapse all sections
  • 0
    • 0
      • 0
        • 0
          • 0
            • 0
              • 0
                • 0
                  • 0
                    • 0
                      Awatar użytkownika

                      Paweł Iskrzycki

                      Pasjonat hotelarstwa i gastronomii z ponad 20 letnim doświadczeniem w branży. Pracował na wielu stanowiskach, gdzie zdobywał doświadczenie w sektorze gastronomii i hotelarstwa. Manager i dyrektor kilku hoteli m.in : Hotel Spa Splendor****, Hotel Gorczowski****, Hotel Olympic Spa & Wellness****. Trener, doradca w wielu projektach inwestycyjnych - gastronomicznych i hotelowych. Uwielbia hotele o charakterze butikowym z ciekawym klimatem. Aktywnie uczestniczy w wielu spotkaniach branżowych i konferencjach o tematyce hotelarskiej i gastronomicznej. Ekspert i doradca branżowy Hotele PLUS.