Procedury operacyjne w hotelu i gastronomii

PROWADZĄCY:
Paweł Iskrzycki
Grupa docelowa szkolenia:
Właściciele firm, pracownicy recepcji, housekeeping, hotelarstwa i gastronomii
Forma szkolenia:
Wykład, ćwiczenia warsztatowe, prezentacja studiów przypadku, dyskusja moderowana
Termin:
14-15.06.2021
Lokalizacja:
Kraków
Cena:
1800,00 zł – netto, 16h.
Cena obejmuje: materiały szkoleniowe, lunch, przerwy kawowe. W cenę nie jest wliczony nocleg
-
Jakie informacje przekazywać do realizacji?
-
Właściwie zdefiniowany zakres zadań dla pokojowej – zmiana dzienna i popołudniowa
-
Stosowanie procedur na stanowisku pracy pokojowej
-
Usterki techniczne w pokojach -diagnozowanie i zgłaszanie do wykonania – recepcja a hsk
-
Sytuacje kryzysowe - jak im przeciwdziałać?
1 800zł