PROWADZĄCY:
Piotr Tabor
Grupa docelowa szkolenia:
Personel hoteli, restauracji i osób planujących pracę w branży gastronomicznej. Dla kadry zarządzającej i pracowników operacyjnych, którzy chcą doskonalić umiejętności w tworzeniu i wdrażaniu skutecznych procedur operacyjnych dla poprawy obsługi klienta, efektywności operacyjnej i standardów bezpieczeństwa.
Forma szkolenia:
Wykład, ćwiczenia warsztatowe, prezentacja studiów przypadku, dyskusja moderowana
Miejsce szkolenia:
Modlniczka
Cena:
2500,00 zł – netto, 16h.
Cena obejmuje: materiały szkoleniowe, lunch, przerwy kawowe. W cenę nie jest wliczony nocleg
Program szkolenia
- 10 Sections
- 0 Lessons
- 2 Days
- Zakresy obowiązków pracownika a procesy operacyjne.0
- Przygotowanie stanowiska pracy.0
- Wdrożenie pracownika w zakresie procedur operacyjnych.0
- Praktyczna realizacja zadań operacyjnych.0
- Sytuacje kryzysowe - jak im przeciwdziałać.0
- Współpraca zespołowa.0
- Realizacja zadań własnych a cel zespołowy.0
- Tworzenie procedur operacyjnych.0
- Modyfikacja procedur operacyjnych.0
- Controlling stosowania procedur operacyjnych.0