Jak skutecznie prowadzić Social Media i wykorzystać AI w HoReCa | 03-04.12.2024
PROWADZĄCY
Szczepan Piechota
GRUPA DOCELOWA:
Szkolenie adresowane jest do osób pracujących w działach sprzedaży, obsługi i marketingu a także managerów i właścicieli firm.
FORMA ZAJĘĆ
Wykład, ćwiczenia warsztatowe – konieczny jest laptop i ładowarka do telefonu, prezentacja studiów przypadku, dyskusja moderowana
CENA
2500,00 zł – netto, 20 h lekcyjnych 9:00-17:00.
Cena obejmuje: materiały szkoleniowe, lunch, przerwy kawowe.
MIEJSCE
-
Social media – ich charakterystyka: TikTok, instagram, facebook, LinkedIN, Youtube
-
Warsztaty: obróbka foto i video - przydatne programy
-
AI w służbie HoReCa - programy, przykłady i możliwości
-
Google to nie tylko wyszukiwarka – nowe możliwości jako social media
-
Tipy, triki i mało wykorzystywane funkcje na social mediach
-
Gdzie jest nasz klient – wybór social mediów
-
Jakie dane dostarczamy social mediom – zrozumienie i wykorzystywanie ich w praktyce
-
Przykłady dobrze prowadzonych social mediów
-
Przydatne narzędzia do analiz
-
Pomysły na posty – warsztaty
-
Jak przygotować kampanie na Facebooku i Instagramie
-
Przykładowe kampanie i ich wyniki
-
Namierzamy klienta, czyli ustawianie grupy odbiorców - warsztaty
-
Teoria w fotografii i ćwiczenia
-
Warsztaty foto/video
-
Warsztaty: fotografia kulinarna jako sposób na kreatywną naukę fotografii
2 500zł