Jak skutecznie prowadzić Social Media i wykorzystać AI w HoReCa | 23-24.04.2025

2 Days
Wszystkie poziomy
0 testów
0 kursantów

PROWADZĄCY

Szczepan Piechota i Joanna Roman

GRUPA DOCELOWA:

Szkolenie adresowane jest do osób pracujących w działach sprzedaży, obsługi i marketingu a także managerów i właścicieli firm.

FORMA ZAJĘĆ

Wykład, ćwiczenia warsztatowe – konieczny jest laptop i ładowarka do telefonu, prezentacja studiów przypadku, dyskusja moderowana

CENA

2500,00 zł – netto, 16 h (9:00-17:00; 8:00-16:00) Cena obejmuje: materiały szkoleniowe, lunch, przerwy kawowe.

MIEJSCE

Rzeszów  

Program szkolenia

  • 20 Sections
  • 0 Lessons
  • 2 Days
Expand all sectionsCollapse all sections
  • 0
    • 0
      • 0
        • 0
          • 0
            • 0
              • 0
                • 0
                  • 0
                    • 0
                      • 0
                        • 0
                          • 0
                            • 0
                              • 0
                                • 0
                                  • 0
                                    • 0
                                      • 0
                                        • 0
                                          Awatar użytkownika

                                          Szczepan Piechota

                                          Szczepan Piechota - absolwent Uniwersytetu Rzeszowskiego oraz Wyższej Szkoły Prawa i Administracji. Z hotelarstwem związany od 10 lat. Marketingowiec, trener i prelegent na wystąpieniach branżowych. Karierę rozpoczął na stanowisku recepcjonisty w czterogwiazdkowym Hotelu Blue Diamond Active SPA****, następnie objął stanowisko managera ds. marketingu. Pasjonat social media i fotografii. Obecnie zajmuje się marketingiem dla firmy Hotele i Gastronomia PLUS oraz Agencji HP realizując się w swojej pasji, przy tworzeniu grafik oraz wideo-produkcji. Trener w Hotelach Plus.