9 września 2022
Nowe wydanie magazynu Restaurant Management
Oto jest – nowe wydanie magazynu Restaurant Management, a w nim artykuł “Nowoczesne technologie i oszczędności idą w parze”, który został okrzyknięty tematem numeru, autorstwa naszego Dyrektora ds. rozwoju. Łukasz Maziarski – gratulujemy! Razem idziemy po więcej.
Zachęcamy Was do przeczytania darmowej wersji interaktywnej https://www.flipsnack.com/…/restaurant…/full-view.html lub sięgnięcia po ekskluzywną wersję drukowaną https://restaurant-management.pl/prenumerata/
W najnowszym wydaniu magazynu przeczytać można m.in.:
- Nowoczesne technologie i oszczędności idą w parze! Łukasz Maziarski, Dyrektor ds. Rozwoju w Hotele PLUS
- Skuteczny event marketing – otwórz się na nowych gości! Karol Siódmiak, Head of Paid Social w inmarketing digital agency
- Czas na BeerWall, czyli innowacyjny system sprzedaży piwa – LSI Software
- Ekskluzywne mięsa, czyli jakie? Wojciech Harapkiewicz, szef kuchni Boreczna Fisherman – finest food & wine.
- Gość czuje luksus, bo wie, że jest tutaj najważniejszy – Rafał Koziorzemski
- Wsłuchać się w szum fal i zostać jak najdłużej. Witamy w White Marlin – Tomasz Purol
- Ostatnie odwiedziny… Restauracja Krew i Woda żegna się z gośćmi – Mariusz Pieterwas
Zachęcamy do lektury!