Absolwent Krakowskiej Szkoły Gastronomicznej. Umiejętności i doświadczenie zdobywał m.in.: w renomowanej restauracji „Le Scandale”, znanym podkrakowskim kompleksie „Dwór w Tomaszowicach”, Restauracji Ponidzie oraz w 4-gwiazdkowym hotelu „Słoneczny Zdrój”. Pasjonat kuchni francuskiej. Często sięga po tradycyjne produkty regionalne łącząc je z innowacyjnymi technikami przyrządzania dań. Gotował dla Prezydenta RP, Prezydenta Niemiec, polityków, aktorów i gości zagranicznych. Prowadzi szkolenia, pokazy gotowania na żywo i eventy kulinarne dotyczące różnych kuchni świata. Chcąc dzielić się swoją pasją z młodymi adeptami sztuki współtworzy ogólnopolskie konkursy kulinarne i zasiada jako w jury prestiżowych konkursów gastronomicznych. Trzykrotny zdobywca żółtej czapki Przewodnika Gault&Millau, doceniony za wykorzystywanie najwyższej jakości produktów i kompozycje autorskie. Uczestnik ogólnoświatowego projektu „Good France”, Mistrz w zawodzie Kucharza (tytuł przyznany przez Pomorską Akademię Kulinarną) oraz uczestnik prestiżowego szkolenia w szkole Bocuse’a w Lyonie. Ekspert branżowy i trener w Hotelach PLUS.
Hotele i Gastronomia Plus Sp. z o.o.
ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów
NIP: 5170364608
KRS: 0000490530
REGON: 181058223