W gastronomii od 12 lat. Dziewczyna, która przekształciła swoją pasję w profesję. Zdobywała doświadczenie w renomowanych hotelach i restauracjach na całym Śląsku. Wieloletni szef strefy VIP na Stadionie Miejskim w Tychach, obsługującej cateringi na ponad 400 osób. Do niedawna Pastry Chef cukierni w Aries Hotel & SPA Wisła****, którą tworzyła od początku powstania hotelu. Przedsiębiorczyni i twórczyni marki KUCHARZ NA WYNOS, innowacyjnego projektu biznesowego, obsługującego prywatne eventy w domu u klienta, kolacje degustacyjne oraz pokazy kulinarne. Od wielu lat trener warsztatów kulinarnych dla sektora HORECA, laureatka i jurorka konkursów kulinarnych. Ulubiona kuchnia to dania orientu oraz kuchnia śródziemnomorska. Fanka nowoczesnych deserów, które tworzy we własnej pracowni cukierniczej. Prywatnie miłośniczka powieści kryminalnych oraz szeroko pojętej literatury z zakresu rozwoju osobistego i psychologii biznesu. Fanka własnoręcznego wypieku chleba oraz staropolskich kiszonek.