Drugi dzień Akademii Managera Hotelu  – konkrety, liczby i narzędzia! Dziś koncentrujemy się na tym, co mierzalne, zyskowne i kluczowe w codziennej pracy managera:
🟢 Pracujemy na aplikacjach i programach do analizy danych
🟢 Rozbieramy na czynniki pierwsze rentowność gastronomii i SPA
🟢 Wdrażamy strategię cross- i up-sellingu
🟢 Poznajemy kluczowe wskaźniki
🟢 Ćwiczymy planowanie etatów i reagowanie na nadużycia
🟢 Mówimy o poprawnej konstrukcji menu w restauracji
🟢 Trendy w branży
Atmosfera? Praca i rozwój na najwyższym poziomie – z zespołem ludzi, którzy naprawdę chcą działać lepiej.
A jeśli prowadzisz restaurację lub zarządzasz kuchnią – to szkolenie również dla Ciebie, tylko w wersji gastronomicznej! 👇
Zarządzanie zespołem, kosztami, kartą menu i sprzedażą oraz marketing i AI.

Comments are closed