Drugi dzień Akademii Managera Hotelu  – konkrety, liczby i narzędzia! Dziś koncentrujemy się na tym, co mierzalne, zyskowne i kluczowe w codziennej pracy managera:
 Pracujemy na aplikacjach i programach do analizy danych
 Pracujemy na aplikacjach i programach do analizy danych Rozbieramy na czynniki pierwsze rentowność gastronomii i SPA
 Rozbieramy na czynniki pierwsze rentowność gastronomii i SPA Wdrażamy strategię cross- i up-sellingu
 Wdrażamy strategię cross- i up-sellingu Poznajemy kluczowe wskaźniki
 Poznajemy kluczowe wskaźniki Ćwiczymy planowanie etatów i reagowanie na nadużycia
 Ćwiczymy planowanie etatów i reagowanie na nadużycia Mówimy o poprawnej konstrukcji menu w restauracji
 Mówimy o poprawnej konstrukcji menu w restauracji Trendy w branży
 Trendy w branżyAtmosfera? Praca i rozwój na najwyższym poziomie – z zespołem ludzi, którzy naprawdę chcą działać lepiej.
A jeśli prowadzisz restaurację lub zarządzasz kuchnią – to szkolenie również dla Ciebie, tylko w wersji gastronomicznej! 

Zarządzanie zespołem, kosztami, kartą menu i sprzedażą oraz marketing i AI.
 
								 
															
















