Targi HORECA/GASTROFOOD – zapraszamy!
Serdecznie zapraszamy na nasze stoisko podczas wydarzenia – sektor HORECA/GASTROFOOD, stoisko nr A26! Ciekawe wydarzenia, możliwość zapoznania się z opiniami...
Przeczytaj więcejSerdecznie zapraszamy na nasze stoisko podczas wydarzenia – sektor HORECA/GASTROFOOD, stoisko nr A26! Ciekawe wydarzenia, możliwość zapoznania się z opiniami...
Przeczytaj więcejJuż jutro Targi HORECA/GASTROFOOD. Kilka istotnych informacji odnośnie obecności Hoteli Plus na wydarzeniu: Sektor HORECA/GASTROFOOD Stoisko nr A26 Jak do...
Przeczytaj więcejCykl profesjonalnych szkoleń zbliża się wielkimi krokami. Już 2 grudnia rozpocznie się profesjonalne szkolenie z zakresu zarządzania gastronomią. Nabyte podczas...
Przeczytaj więcejPodczas tegorocznej edycji jednego z najważniejszych wydarzeń branżowych w kraju – Targów HORECA/GASTROFOOD – uczestnicy mają możliwość partycypować w bezpłatnych...
Przeczytaj więcejJak ułożyć menu, aby restauracja była rentowna? Na to pytanie odpowiada na naszym blogu Patryk Żołnowski.
Przeczytaj więcejAktualnie istnieje ostatnia możliwość pozyskania środków na dowolne szkolenia dla pracowników i pracodawców. Odbywa się to w ramach BUR (Bazy Usług Rozwojowych).
Przeczytaj więcejJeżeli chcesz się dowiedzieć jak zarządzać personelem, nauczyć się premiować, zarządzać kosztami czy radzić sobie w sytuacjach kryzysowych w hotelu...
Przeczytaj więcejWiarygodna analiza kosztów surowca w gastronomii, czyli tzw. Food Costu musi odbywać się w oparciu o rzetelnie przygotowane rozwiązania systemowe w obiekcie - pisze Przemysław Kuśmierski.
Przeczytaj więcejSerdecznie zapraszamy Państwa do wzięcia udziału w 27. Międzynarodowych Targach wyposażenia i Gastronomii oraz 18. Targów spożywczych i Napojów dla...
Przeczytaj więcejPrzedstawiamy Państwu krótką relację z tego co działo się na rzeszowskich targach Horeka na G2A arena. Z naszej strony przedstawiliśmy...
Przeczytaj więcej