Inwestycje w dywersyfikację działalności sektora HoReCa – zmiany
Z związku z oszczędnościami w środkach finansowych przewidzianych do wykorzystania w ramach inwestycji A.1.2.1 KPO „Inwestycje dla przedsiębiorstw w produkty,...
Przeczytaj więcejZ związku z oszczędnościami w środkach finansowych przewidzianych do wykorzystania w ramach inwestycji A.1.2.1 KPO „Inwestycje dla przedsiębiorstw w produkty,...
Przeczytaj więcejDostępne są już ostateczne (po rozpatrzonych odwołaniach) wyniki I naboru (z maja i czerwca) dotacji – KPO – dywersyfikacja HoReCa....
Przeczytaj więcejPARP ogłosił ?????̇???? ?????????? ?????? ??????́? dla sektora HoReCa z 30% do 20%. Do 20 sierpnia można składać wnioski o...
Przeczytaj więcejZ radością informujemy, że do naszej Grupy Zakupowej PLUS dołączyła firma Ramka Miodu, oferująca wyjątkowe plastry miodu przeznaczone dla hoteli...
Przeczytaj więcejWszyscy Przedsiębiorcy, którzy złożyli wnioski w I rundzie I naboru KPO HoReCa otrzymali już wyniki.W niektórych województwach (lubuskie) poniżej 10%...
Przeczytaj więcejŚwieża informacja dla zainteresowanych KPO a nie mogących brać udziału w poprzednich edycjach! Nowy nabór, który będzie od 18 lipca...
Przeczytaj więcejZ ogromną radością informujemy, że do Grupy Zakupowej PLUS dołączyło 14 wyjątkowych obiektów, które gorąco polecamy: Pan GruzinPałac Pakosław Karczma...
Przeczytaj więcejZnamy wyniki I rundy naboru KPO HoReCa dla 9 województw: dolnośląskie lubuskie łódzkie mazowieckie opolskie podlaskie śląskie warmińsko-mazurskie wielkopolskie Na...
Przeczytaj więcej„Jak obniżyć koszty wyposażenia w lokalu gastronomicznym”.To temat kolejnego spotkania Grupy Zakupowej Plus. Tym razem swoją wiedzą podzieli się Rafał...
Przeczytaj więcej