To były trzy dni intensywnej pracy, inspiracji i smaków przyszłości gastronomii!
W dniach 10–12 czerwca w magicznej przestrzeni Glamour – Restaurant & SPA odbyła się kolejna edycja Akademii Managera Gastronomii i Szefa Kuchni – wyjątkowego programu, który łączy kuchnię z efektywnością, smak z zyskiem, a zespół z liderem.
 Zajrzyj do naszej fotorelacji i poczuj klimat wydarzenia!
 Zajrzyj do naszej fotorelacji i poczuj klimat wydarzenia! Co uczestnicy zabrali ze sobą (oprócz notatek i kontaktów do trenerów)?
 Co uczestnicy zabrali ze sobą (oprócz notatek i kontaktów do trenerów)? Sprawdzony system rekrutacji i wdrażania pracowników
 Sprawdzony system rekrutacji i wdrażania pracowników Praktyczne narzędzia do zarządzania zespołem i strukturą obowiązków
 Praktyczne narzędzia do zarządzania zespołem i strukturą obowiązków Gotowe procedury HACCP, zero waste i arkusze Excel
 Gotowe procedury HACCP, zero waste i arkusze Excel Wiedzę o rentowności, food coście, magazynie i menu
 Wiedzę o rentowności, food coście, magazynie i menu Inspiracje z zakresu nowoczesnego marketingu, trendów i technologii
 Inspiracje z zakresu nowoczesnego marketingu, trendów i technologii 
								 
															






















































