𝒁𝒚𝒔𝒌𝒂𝒋 𝒂𝒖𝒕𝒐𝒓𝒚𝒕𝒆𝒕 𝒔𝒛𝒆𝒇𝒂 𝒊 𝒘𝒚𝒏𝒊𝒌𝒊 𝒈𝒐𝒅𝒏𝒆 𝒍𝒊𝒅𝒆𝒓𝒂.
𝐓𝐨 𝐧𝐢𝐞 𝐤𝐨𝐥𝐞𝐣𝐧𝐲 𝐤𝐮𝐫𝐬. 𝐓𝐨 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞𝐠𝐢𝐚 𝐝𝐳𝐢𝐚ł𝐚𝐧𝐢𝐚.
Akademia Managera Gastronomii i Szefa Kuchni to praktyczny program szkoleniowy stworzony dla tych, którzy odpowiadają za jakość, rentowność i rozwój gastronomii – zarówno od strony kulinarnej, jak i zarządczej.
Akademia Managera Gastronomii i Szefa Kuchni to praktyczny program szkoleniowy stworzony dla tych, którzy odpowiadają za jakość, rentowność i rozwój gastronomii – zarówno od strony kulinarnej, jak i zarządczej.
𝐃𝐥𝐚 𝐤𝐨𝐠𝐨?
Dla szefów kuchni, właścicieli, managerów gastronomii oraz osób zarządzających zespołami kuchennymi i salą. Dla liderów, którzy chcą połączyć smak z zyskiem, zarządzanie zespołem z innowacją, a kuchnię z efektywnością.
Dla szefów kuchni, właścicieli, managerów gastronomii oraz osób zarządzających zespołami kuchennymi i salą. Dla liderów, którzy chcą połączyć smak z zyskiem, zarządzanie zespołem z innowacją, a kuchnię z efektywnością.
𝐂𝐨 𝐳𝐲𝐬𝐤𝐚𝐬𝐳?
 Skuteczny system rekrutacji i wdrażania pracownika
 Skuteczny system rekrutacji i wdrażania pracownika
 Uporządkowaną strukturę obowiązków, zadań i odpowiedzialności
 Uporządkowaną strukturę obowiązków, zadań i odpowiedzialności
 Narzędzia do motywowania, premiowania i komunikacji w zespole (kuchnia-sala-bar)
 Narzędzia do motywowania, premiowania i komunikacji w zespole (kuchnia-sala-bar)
 Gotowe procedury HACCP i rozwiązania „zero waste”
 Gotowe procedury HACCP i rozwiązania „zero waste”
 Praktyczną wiedzę z zakresu rentowności gastronomii, magazynu, food costu i pracy z menu
 Praktyczną wiedzę z zakresu rentowności gastronomii, magazynu, food costu i pracy z menu
 Wgląd w nowoczesne trendy kulinarne, marketingowe i technologiczne
 Wgląd w nowoczesne trendy kulinarne, marketingowe i technologiczne
 Gotowe szablony, checklisty, arkusze Excel oraz bezpośredni kontakt z trenerami
 Gotowe szablony, checklisty, arkusze Excel oraz bezpośredni kontakt z trenerami
 Skuteczny system rekrutacji i wdrażania pracownika
 Skuteczny system rekrutacji i wdrażania pracownika Uporządkowaną strukturę obowiązków, zadań i odpowiedzialności
 Uporządkowaną strukturę obowiązków, zadań i odpowiedzialności Narzędzia do motywowania, premiowania i komunikacji w zespole (kuchnia-sala-bar)
 Narzędzia do motywowania, premiowania i komunikacji w zespole (kuchnia-sala-bar) Gotowe procedury HACCP i rozwiązania „zero waste”
 Gotowe procedury HACCP i rozwiązania „zero waste” Praktyczną wiedzę z zakresu rentowności gastronomii, magazynu, food costu i pracy z menu
 Praktyczną wiedzę z zakresu rentowności gastronomii, magazynu, food costu i pracy z menu Wgląd w nowoczesne trendy kulinarne, marketingowe i technologiczne
 Wgląd w nowoczesne trendy kulinarne, marketingowe i technologiczne Gotowe szablony, checklisty, arkusze Excel oraz bezpośredni kontakt z trenerami
 Gotowe szablony, checklisty, arkusze Excel oraz bezpośredni kontakt z trenerami𝐒𝐳𝐜𝐳𝐞𝐠𝐨́ł𝐨𝐰𝐲 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦: https://hoteleplus.pl/szkolenia/akademia-managera-gastronomii-i-szefa-kuchni-zarzadzanie-gastronomia/
 𝐂𝐡𝐜𝐞𝐬𝐳 𝐰𝐳𝐢𝐚̨𝐜́ 𝐮𝐝𝐳𝐢𝐚ł?
 𝐂𝐡𝐜𝐞𝐬𝐳 𝐰𝐳𝐢𝐚̨𝐜́ 𝐮𝐝𝐳𝐢𝐚ł?Wypełnij formularz
 https://hoteleplus.pl/kontakt/
 https://hoteleplus.pl/kontakt/Skontaktujemy się z Tobą i przekażemy wszystkie szczegóły.
 
								 
															




