Doświadczony hotelarz i skuteczny manager. Ma za sobą ponad 30 lat aktywnej, udokumentowanej i popartej sukcesami operacyjnej pracy w branży. Był kelnerem, kucharzem, barmanem, kierownikiem restauracji, portierem, recepcjonistą, shift managerem, dyrektorem hotelu i wreszcie prezesem zarządu spółki hotelowej. Pracował w hotelach sieci Intercontinental (IHC), Holiday Inn, Forum, Accor (Ibis i Sofitel), Malinowych Hotelach, kilku obiektach prywatnych, a także Spółce Interferie S.A. Od ponad 15 lat realizuje się jako trener, doradca i konsultant branżowy. Jest współautorem polskiego systemu certyfikacji dla hoteli SPA – Quality Standard, ale przede wszystkim pasjonatem hotelarstwa. Specjalizuje się w doradztwie operacyjnym i restrukturyzacji operacyjnej. Ukończył Technikum Gastronomiczne, Akademię Ekonomiczną w Krakowie na Wydziale Ekonomii (kierunek Zarządzanie Finansami Przedsiębiorstw) oraz studia doktoranckie na Wydziale Ekonomii, Zarządzania i Turystyki na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu, gdzie został powołany na członka Rady Menedżerów Biznesu i Administracji. Ekspert branżowy i trener w Hotelach PLUS.
Hotele i Gastronomia Plus Sp. z o.o.
ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów
NIP: 5170364608
KRS: 0000490530
REGON: 181058223