Program szkolenia
- 30 Sections
- 0 Lessons
- 3 Days
Expand all sectionsCollapse all sections
- Skuteczna rekrutacja.0
- Wprowadzenie nowego pracownika na stanowisko – procedury operacyjne.0
- Zakresy zadań i obowiązków pracowników.0
- Organizacja pracy własnej i zespołu.0
- Zarządzanie personelem.0
- Premiowanie i motywowanie.0
- Struktura organizacyjna.0
- Wynagradzanie pracowników.0
- Delegowanie zadań.0
- Prawidłowa komunikacja w zespołach – sala – bar, sala – kuchnia.0
- Gastronomia (kluczowe aspekty unormowań prawnych - HACCP).0
- Gastronomia (kluczowe aspekty rentowności).0
- Gospodarka magazynowa.0
- Strategia sprzedaży w gastronomii.0
- Menu kluczem do sukcesu.0
- Kluczowe wskaźniki operacyjne.0
- Dostosowanie ilości personelu do potrzeb operacyjnych.0
- Nadużycia - jak im przeciwdziałać.0
- Rola szefa kuchni w zespole w obszarach: operacyjnym, sprzedaży, administracji i pracy zespołowej.0
- Nowe trendy w tworzeniu karty menu.0
- Podstawy zasady "zero waste".0
- Szef kuchni jako "twarz" restauracji.0
- Nowoczesne technologie kulinarne.0
- Obniżanie kosztów w gastronomii – grupy zakupowe.0
- Programy lojalnościowe – zwiększenie liczby gości w restauracji.0
- Smak i zysk – ścisła współpraca szefa kuchni z managerem.0
- Wprowadzenie nowych produktów do oferty: catering, pieczywo, cukiernictwo, kiszonki.0
- Nowoczesne narzędzia pracy: programy i aplikacje.0
- Innowacyjny marketing.0
- Rola mediów społecznościowych w strategii sprzedaży.0