Akademia Managera Gastronomii i Szefa Kuchni – zarządzanie gastronomią 10-12.06.2025

3 Days
Wszystkie poziomy
0 testów
0 kursantów

PROWADZĄCY

Piotr Tabor, Szczepan Piechota, Paweł Iskrzycki

Grupa docelowa szkolenia:

Osoby indywidualne pragnące nabyć wiedzę z zakresu tematyki szkolenia, właściciele firm, pracownicy, hotelarstwa i gastronomii.

Forma szkolenia:

Wykład, ćwiczenia warsztatowe, prezentacja studiów przypadku, dyskusja moderowana

Lokalizacja:

Poznań/Hotel Glamour

Cena:

3900,00 zł – netto, 24h. Cena obejmuje: materiały szkoleniowe, lunch, przerwy kawowe. W cenę nie jest wliczony nocleg.

Program szkolenia

  • 30 Sections
  • 0 Lessons
  • 3 Days
Expand all sectionsCollapse all sections
  • 0
    • 0
      • 0
        • 0
          • 0
            • 0
              • 0
                • 0
                  • 0
                    • 0
                      • 0
                        • 0
                          • 0
                            • 0
                              • 0
                                • 0
                                  • 0
                                    • 0
                                      • 0
                                        • 0
                                          • 0
                                            • 0
                                              • 0
                                                • 0
                                                  • 0
                                                    • 0
                                                      • 0
                                                        • 0
                                                          • 0
                                                            • 0
                                                              Awatar użytkownika

                                                              Piotr Tabor

                                                              Prezes zarządu firmy Hotele i Gastronomia PLUS sp. z o.o., w ramach której realizowane są projekty dedykowane dla branży HoReCa: Hotele PLUS - najwyższej jakości usługi szkoleniowe i doradcze, Grupa Zakupowa PLUS - platforma skutecznie pomagająca w obniżeniu kosztów zakupowych, Moje Hotele - specjalny program lojalnościowy dla gości hoteli i restauracji, Agencja Marketingowa HP - marketing dla branży HoReCa. Pasjonat i praktyk od 2004 r. zarządzający hotelami, grupami i sieciami hotelowymi. Koordynator wielu branżowych projektów inwestycyjnych, HR i marketingowych. Doświadczony trener i doradca prowadzący szkolenia w zakresie zarządzania, sprzedaży, HR. Entuzjasta rozwoju personalnego w aspekcie mentoringu i coachingu, a także biegania.