doświadczony przedsiębiorca i konsultant biznesowy z ponad 25-letnim doświadczeniem w branży Hospitality. Specjalizuje się w doradztwie strategicznym i operacyjnym. Realizuje projekty w obszarach: kreacja konceptów, zarządzanie operacyjne, zarządzanie finansami, budowanie i motywowanie zespołów, zarządzanie produktem, rozwój sieci, przejęcia i akwizycje.
Posiada wiedzę w zakresie projektowania i wdrażania strategii biznesowych, optymalizacji procesów, zarządzania ryzykiem oraz transformacji cyfrowej przedsiębiorstw.
Zdobywał doświadczenie pracując z zagranicznymi inwestorami (USA, Izrael) i holdingami notowanymi na giełdzie (Agora SA)
Wieloletni prezes Santa Fe Partners Sp z o.o., która stworzyła kultową markę w segmencie casual dining (Blue Cactus i Iguana Bar w Warszawie).
Współzałożyciel Foodio Concepts (wraz Helios SA/ Agora SA) i marki Papa Diego, które otrzymało w 2019 roku branżową nagrodę SCF Retailers Award w kategorii F&B Expansion oraz prestiżową nagrodę Polskiej Rady Centrów Handlowych – Retail Award 2019.
Jego podejście do pracy opiera się na bliskiej współpracy z klientem, aby w pełni zrozumieć potrzeby i cele biznesowe, a następnie proponować spersonalizowane rozwiązania, które dopasowane są do konkretnych wyzwań firmy.
Zrealizował ponad 50 projektów w tym dla marek sieciowych (Whiskey in the Jar), hotelowych (Puro Hotels), minibrowarów restauracyjnych (Jan Olbracht, Księzy Młyn, Sowiduch). Doradzał spółce PL 2013 (Stadion Narodowy) i parkom rozrywki Majaland w ramach budowania strategii sprzedaży oferty F&B.
Trener i doradca w Hotelach PLUS.
Hotele i Gastronomia Plus Sp. z o.o.
ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów
NIP: 5170364608
KRS: 0000490530
REGON: 181058223