Profesjonalna obsługa recepcyjna wraz z technikami sugestywnej sprzedaży cross- i up-sellingowej

PROWADZĄCY
Piotr Tabor
Grupa docelowa:
Pracownicy recepcji obiektów hotelowych, pracownicy działu sprzedaży.
Forma
Wykład, ćwiczenia warsztatowe, prezentacja studiów przypadku, dyskusja moderowana
Termin
22-23.02.2021
Lokalizacja
Rzeszów
-
Przygotowane i umiejętność organizacji stanowiska pracy.
-
Profesjonalny wygląd.
-
Znajomość procedur operacyjnych.
-
Zasady przekazywania zmiany.
-
Przygotowywanie poszczególnych raportów.
-
Zasady obsługi gościa hotelowego.
-
Zasady rozliczeń.
-
Efektywna współpraca z poszczególnymi działami w obiekcie.
-
Przyjmowanie, realizowanie i rozliczanie rachunków gości.
-
Umiejętność działania w sytuacjach kryzysowych w restauracji i hotelu.
-
Techniki prezentacji oferty i sprzedaży.
-
Psychologiczne aspekty sprzedaży.
-
Cross-seling w sprzedaży.
-
Up-selling w sprzedaży.
-
Skuteczne zamykanie sprzedaży.
-
Controlling i raportowanie.
2 000zł