Bezpieczeństwo w hotelu w dobie pandemii

PROWADZĄCY:
Piotr Tabor
Grupa docelowa szkolenia:
Właściciele firm, pracownicy hotelarstwa każdego działu
Forma szkolenia:
Wykład, ćwiczenia warsztatowe, prezentacja studiów przypadku, dyskusja moderowana
Miejsce szkolenia:
Rzeszów
Cena:
2500,00 zł – netto, 16h.
Cena obejmuje: materiały szkoleniowe, lunch, przerwy kawowe. W cenę nie jest wliczony nocleg
-
1. Koronawirus -jak się przenosi oraz jakich środków prewencyjnych powinniśmy użyć.
-
Profesjonalny wygląd.
-
Znajomość procedur operacyjnych.
-
4. Przykładowy check-in Gościa z zastosowaniem środków prewencyjnych.
-
5. Instrukcja sprzątania hotelu w czasie pandemii.
-
6. Dokładna instrukcja sprzątania pokoi hotelowych krok po kroku z zachowaniem bezpieczeństwa.
-
7.Zagrożenia wirusowe, w tym COVID-19 w gastronomii i hotelach.
-
8.Zagrożenia wirusowe, w tym COVID-19 niesione przez dostawców środków spożywczych.
-
9.Zapobieganie zagrożeniom COVID-19 wnoszonym przez pracowników. Nadzór nad stanem zdrowotnym personelu.
-
10.Zagrożenia wnoszone przez zewnętrznych usługodawców restauracji, hotelu.
-
11.Goście hotelu jako potencjalne źródło zakażenia COVID-19.
-
12.Procesy technologiczne w ochronie przed zagrożeniami niesionymi przez COVID-19.
-
13.Zasady dystrybucji potraw w obliczu zagrożenia COVID-19.
-
14.Utrzymanie czystości w obronie przed COVID-19.
-
15.Właściwy dobór środków czystości w walce z COVID-19.
-
16.Środki ochrony osobistej w ochronie personelu przed COVID-19 –dobór i zasady stosowania.
-
17.Zamgławiacze, ozonatory, lampy UV oraz inne urządzenia w walce z zagrożeniami wirusowymi.
-
18.Dokumentowanie działań związanych z ochroną przed COVID-19 Rola kadry kierowniczej w działaniach zmierzających do minimalizacji zagrożeń związanych z COVID-19
2 500zł