Akademia Managera Hotelu – warsztaty – edycja wiosenna

PROWADZĄCY:
Piotr Tabor, Paweł Iskrzycki, Robert Węglarz
Grupa docelowa szkolenia:
Osoby indywidualne pragnące podnieść lub uzupełnić swoją wiedzę z zakresu szkolenia, właściciele firm, managerowie, pracownicy hotelarstwa i gastronomii.
Forma szkolenia:
Wykład, ćwiczenia warsztatowe, prezentacja studiów przypadku, dyskusja moderowana
Termin:
Edycja wiosenna: 11-13.05.2021
Lokalizacja:
Edycja wiosenna: Gdańsk
Cena:
3000,00 zł – netto, 24h.
Cena obejmuje: materiały szkoleniowe, lunch, przerwy kawowe. W cenę nie jest wliczony nocleg
-
Organizacja pracy własnej i zespołu.
-
Skuteczna rekrutacja.
-
Zarządzanie personelem.
-
Premiowanie i motywowanie.
-
Mentoring i coaching.
-
Struktura organizacyjna.
-
Siatka płac.
-
Planowanie i rozliczanie czasu pracy.
-
Rachunkowość zarządcza (centra przychodów i kosztów)
-
Sytuacje kryzysowe i zarządzanie zmianą
-
Gastronomia (kluczowe aspekty rentowności, nadużycia – jak im przeciwdziałać).
-
Nowe kanały sprzedaży i dystrybucji (aplikacje i media społecznościowe)
-
Recepcja w dobie Covid - 10 (multimedialne kioski z systemem PMS)
-
Strategia sprzedaży gastronomii i SPA ( cross-selling i up-selling ).
-
Jakie są fundamenty sukcesu (personel, przychody, koszty)?
-
Jakie są fundamenty sukcesu (personel, przychody, koszty)?
-
Jak dostosować ilość personelu do potrzeb operacyjnych obiektu?
-
Jak wykorzystać system wspierające zarządzanie i sprzedaż?
-
Jak wynagradzać pracowników?
-
SPA (kluczowe aspekty rentowności, nadużycia - jak im przeciwdziałać).
-
Jak dokonać wyboru segmentu gości?
-
Jak nie rywalizować ceną?
-
Nowe technologie i systemy wspierające zarządzanie, marketing i sprzedaż
-
Dlaczego motywowanie jest kluczem do sukcesu?
-
Jak ograniczać koszty i zwiększyć rentowność?
3 000zł