• Adres Plac Jana Kilińskiego 2, 35-005 Rzeszów
  • Email kontakt@hoteleplus.pl
  • Telefon +48 797 484 283

Piotr Tabor

Absolwent prawa, ukończył zarówno studia podyplomowe Nowoczesne Technologie i Strategie w biznesie turystycznym i hotelarskim jak również Akademię Hotelarza w French Institute of Management w Warszawie. W 2012 r. został absolwentem prestiżowych studiów MBA w zakresie  Zarządzania Zasobami Ludzkimi. Praktyk zarządzający i doradzający w projektach hoteli niezależnych, jak również w rozwiązaniach sieciowych m.in. Grupa Hoteli 21 oraz Grupa Hotelowo – Turystyczna SANTUR. Kilkunastoletnie doświadczenie w zarządzaniu obiektami hotelowymi poparte wieloma sukcesami w połączeniu ze współpracą z innymi ekspertami doprowadziło do powstania firmy Hotele i Gastronomia Plus,  którą zarządza. Doświadczony trener, prowadzący szkolenia w zakresie: zarządzania, sprzedaży, HR oraz zagadnień branżowych z hotelarstwa i turystyki. Zrealizował i koordynował wiele projektów inwestycyjnych oraz HR. Aktulanie koordynuje także innowacyjny program lojalnościowy dla gości hoteli i restauracji – Moje Hotele (mojehotele.pl). Pasjonat rozwoju personalnego w aspekcie mentoringu i coachingu a także biegania.

Paweł Iskrzycki

Pasjonat hotelarstwa i gastronomii z ponad 20 letnim doświadczeniem w branży. Pracował na wielu stanowiskach, gdzie zdobywał doświadczenie w sektorze gastronomii i hotelarstwa. Manager i dyrektor kilku hoteli m.in : Hotel Spa Splendor****, Hotel Gorczowski****, Hotel Olympic Spa & Wellness****. Trener, doradca w wielu projektach inwestycyjnych – gastronomicznych i hotelowych. Uwielbia hotele o charakterze butikowym z ciekawym klimatem. Aktywnie uczestniczy w wielu spotkaniach branżowych i konferencjach o tematyce hotelarskiej i gastronomicznej. Ekspert i doradca branżowy. Dyrektor Operacyjny w Hotelach Plus odpowiedzialny za projekty szkoleniowe, doradcze oraz grupę zakupową.

Przemysław Kuśmierski

Hotelarz z ponad 20 letnim doświadczeniem zawodowym. Swoją przygodę z branżą hotelarsko-gastronomiczną rozpoczynał jako kelner na międzynarodowych statkach pasażerskich. Zajmował stanowiska kierownicze w wielu obiektach w Polsce i Wielkiej Brytanii m.in.: Hambleton Hall Hotel **** UK, Hotel Belwedere **** Zakopane, Hotel Remes **** Opalenica, Hotel Platinum Palace ***** Wrocław, Dworek Gościnny Szczawnica oraz Pałac Brzeźno Golf & SPA. Absolwent Nauczycielskiego Kolegium Języka Angielskiego oraz Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Warszawie- kierunek hotelarstwo. Specjalista w zakresie nauczania języka angielskiego dla branży hotelarskiej. Ekspert branżowy w Hotelach Plus.

Patryk Żołnowski

Kucharz z 16-letnim międzynarodowym doświadczeniem gastronomicznym. Pracował między innymi w Watykanie, Domu Prezydenta Włoch-Palazzo Quirinale oraz Zamku Orsini. W 2013 roku przekazywał tajniki włoskiej kuchni szkoląc kucharzy Vancouver w Kanadzie. Ostatnie lata pracował jako kucharz w jednej z najlepszych włoskich restauracji -IMAGO w Hotelu Hassler- I*Michelin w Rzymie. Szef kuchni w restauracji Bellanuna w Rzeszowie. Ekspert branżowy w Hotelach PLUS.

Alina Chodzicka

Absolwentka Uniwersytetu Marii Grzegorzewskiej w Warszawie. Od 17 lat specjalizuje się w zakresie sprzedaży usług i produktów. Trener sprzedaży szkolący osoby, które rozpoczynają przygodę ze sprzedażą oraz dążące do rozwoju osobistego w tym zakresie. Ukończyła wiele szkoleń merytorycznych, praktycznych oraz trenerskich w zakresie pracy z ludźmi zakończonymi licznymi certyfikatami. Prowadzi szkolenia innowacyjne w zakresie komunikacji, relacjach międzyludzkich oraz skutecznej sprzedaży opartym na wieloletnim doświadczeniu. Uświadamia, iż każdy może zostać dobrym sprzedawcą poprzez zaangażowanie, chęci rozwoju osobistego oraz warsztaty. Doświadczenie na stanowisku specjalista ds. sprzedaży w obiekcie Pałac Brzeźno Golf &SPA zapoczątkowało nowy kierunek szkoleń sprzedażowych dedykowanych dla obiektów hotelowych, w którym każdy pracownik ma znaczący wpływ na sprzedaż i wynik realizowanego celu.

Tomasz Nowak

Swoją przygodę z gastronomią rozpoczął w Zespole Szkół Gastronomicznych w Tychach. Promotor Kuchni Śląskiej. W gastronomii od 20 lat. Obecnie manager regionalny/doradca kulinarny RM Gastro Polska. Egzaminator w Cechu Rzemiosł Katowice na czeladnika i mistrza w zawodzie Kucharz. Właściciel pracowni cukierniczej i kawiarni Sweet Home Silesia by Magdalena Nowak, Executive Chef Restauracji & Pub Stadionova oraz założyciel „Kuźni Kucharzy Śląskich”. Juror i Laureat wielu konkursów kulinarnych. Autor wielu artykułów i przepisów kulinarnych na portalach Internetowych oraz w prasie branżowej. Jego osiągnięcia to: brązowy medal w mistrzostwach Europy w 2010 r. w podawaniu potraw z karpia, udział w pucharze świata i brązowy medal w 2010 r. w Luksemburgu w drużynie Sebastiana Krauzowicza, brązowy medal mistrzostw republiki czeskiej „ Ćesky Kapr” 2010r., srebrny medal w mistrzostwach republiki czeskiej w Budejovicach w 2011r., finalista konkursu TRENDY CHEF 2012r., złoty medal w Mistrzostwach Republiki Czeskiej W Budejovicach w 2012 r. Ekspert branżowy i trener w Hotelach PLUS.

Robert Węglarz

Doświadczony hotelarz i skuteczny menadżer. Ma za sobą 30 lat aktywnej, udokumentowanej i popartej sukcesami operacyjnej pracy w branży hotelarskiej i zdobyty przez ten okres ogromny bagaż doświadczeń. Był kelnerem, kucharzem, barmanem, kierownikiem restauracji, portierem, recepcjonistą, shift menadżerem, dyrektorem hotelu i wreszcie prezesem zarządu spółki hotelowej. Pracował w hotelach sieci Intercontinental (IHC), Holiday Inn, Forum, Accor (Ibis i Sofitel), Malinowych Hotelach, kilku obiektach prywatnych, a także Spółce Interferie S.A. Od ponad 15 lat jest także trenerem i doradcą branżowym. Jest konsultantem i ekspertem hotelowym, trenerem biznesu i szkoleniowcem, współautorem polskiego systemu certyfikacji dla hoteli SPA – Quality Standard, ale przede wszystkim pasjonatem hotelarstwa. Specjalizuje się w doradztwie operacyjnym i restrukturyzacji operacyjnej. Ukończył Technikum Gastronomiczne, Akademię Ekonomiczną w Krakowie na Wydziale Ekonomii i kierunku Zarządzanie Finansami Przedsiębiorstw, studia doktoranckie na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu na Wydziale Ekonomii, Zarządzania i Turystyki, gdzie został powołany na członka Rady Menedżerów Biznesu i Administracji. Ekspert branżowy w Hotelach PLUS.

Jakub Antoniszak

Jakub Antoniszak

Znany jako „Komar”. Od najmłodszych lat zafascynowany sztuką kulinarną. Swoje pierwsze kroki stawiał pod okiem ojca Krzysztofa „Kucharza Bieszczadu”. Przez ostatnie lata ukierunkowany jest na kuchnię azjatycką ze szczególnym naciskiem na kuchnie japońską. Pracował w czołowych krakowskich restauracjach Sushi. Współpracuje z restauracjami na terenie małopolski, górnego śląska oraz podkarpacia. Posiada na koncie otwarcie kilku lokali specjalizujących się w kuchni japońskiej. Jego gastronomiczne upodobania nie ograniczają się tylko i wyłącznie do Azji. Mocno współpracuje z ojcem przy organizacji cateringów, eventów i szkoleń z zakresu kuchni łemków i bojków. Jego podstawowym założeniem w pasji, której się poświęcił jest nadanie nowego oblicza tradycyjnym potrawą, a w szczególności rodzimych, przemycając do nich nutę świeżości nie koniecznie polskiej. Jest głównym organizatorem krakowskiego festiwalu ostrości, którego pierwsza odsłona była w 2013 r. oraz spotkań kulinarnych z cyklu „Wariacje kulinarne w Bieszczadach”. Jest posiadaczem jedynego na świecie oficjalne przyznawanego certyfikatu International Sushi Skills Proficiency wydanego przez World Sushi Skills Institute z Japonii. Finalista polskiej edycji Global Sushi Challenge 2015.

Anna Amsolik

Właścicielka agencji marketingowej dla branży HoReCa: Hotelike oraz autorka bloga o marketingu i sprzedaży w hotelarstwie: www.hotelike.pl Absolwentka Akademii Morskiej w Gdyni, kierunek Organizacja Usług Turystyczno-Hotelarskich. Swoją poważną przygodę z marketingiem i sprzedażą w hotelarstwie rozpoczęła w 2008 r. w hotelu Sheraton Sopot Hotel, Conference Center & Spa. Pomagała przy otwarciu tego obiektu, a następnie pracowała w działach marketingu oraz sprzedaży przez kolejne 4 lata. Następnie pełniła funkcję Sales Managera w czterogwiazdkowym Hotelu Haffner w Sopocie oraz Kierowała Działem Marketingu i Sprzedaży w gdyńskim butikowym Relais & Châteaux Hotel Quadrille. Od 2016 r. jest niezależnym doradcą marketingowym dla brany hotelarsko-gastronomicznej. Ania uwielbia przekazywać swoją wiedzę dalej, dlatego od 2017 roku prowadzi blog, na łamach którego dzieli się swoimi doświadczeniami z hotelarzami i restauratorami. Jest autorką kursów online dla branży HoReCa. Występowała na największych branżowych spotkaniach i konferencjach: Hotel Marketing Conference, Hotel Meeting czy Travelcamp. Od 2018 roku jest również wykładowcą na Wyższej Szkole Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku. Ekspert branżowy i trener w Hotelach PLUS.

Jerzy Czapla

Mistrz Polski Barmanów, ekspert w zakresie sztuki barmańskiej z dwudziestoletnim doświadczeniem. Laureat wielu uznanych konkursów: Mistrzostwa Świata w Maladze, Mistrzostwa Polski Barmanów, Tropical Summer Drink, Euro Absolut Cup, Becherovka Cup Bratislava (wyróżnienie). Ma na swoim koncie także prestiżowe wyróżnienie Barman Dziesięciolecia przyznane przez Stowarzyszenie Polskich Barmanów. Prowadzi szkolenia z zakresu sztuki barmańskiej według autorskiego programu.

Paweł Ferenc

Szef kuchni, który swoją wiedzę powiększał poprzez staże zagraniczne m.in. we Włoszech oraz poprzez pracę w restauracjach na Śląsku. Jedną z nich jest restauracja “Czerwona” odznaczona czapkami żółtego przewodnika Gault&Millau. Laureat konkursów gastronomicznych, a także uczestnik szkoleń w międzynarodowej szkole gastronomicznej „ASHANTI”. Członek Śląsko-Jurajskiego stowarzyszenia Qulinarnego, kucharz z pasją do cukiernictwa.

Krzysztof Gawlik

Mistrz kuchni. Posiada ponad dwudziestoletnie doświadczenie w zarządzaniu. Jest członkiem WACS-World Association of Chefs Societies, Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni oraz członkiem zarządu Euro-Toque- Europejskiego Stowarzyszenia Kucharzy. Uczestnik i członek Jury wielu prestiżowych konkursów kulinarnych w Polsce i poza granicami kraju. Prowadzi również szkolenia, prezentacje, szkolenia techniczno-technologiczne i pokazy – praktyczne aspekty, nowości i trendy na rynku kulinarnym.

Aneta Gierczak

Ekspert w zakresie pozyskiwania środków zewnętrznych – dotacji w HOTELE PLUS. Od roku 2004 przyczyniła się do pozyskania przez przedsiębiorców ponad 27 milionów złotych dotacji na rozwój i inwestycje w firmach (w tym liczne projekty w branży hotelarskiej). W tym samym okresie pełniła funkcje zarządcze w projektach EFS w ramach ZPORR, POKL.

Katarzyna Jędruszczak

Jest psychologiem pracy i HR (specjalizacja: psychologia i zarządzanie zasobami ludzkimi) z ponad 10-letnim doświadczeniem trenerskim i biznesowym. Specjalizuje się̨̨̨ w szkoleniach i doradztwie dla kadry kierowniczej przedsiębiorstw w tym: doradztwie w zakresie rekrutacji, strategii szkoleniowych i rozwojowych, ocen pracowniczych oraz zarządzania talentami. Realizuje treningi i warsztaty dla pracowników działów kadr i HR. Na swoim koncie ma realizację wielu projektów poprawiających efektywność przedsiębiorstw: projektuje i wdraża systemy ocen, systemy rekrutacyjne (w tym Assessment Centre), systemy motywacyjne, strategie szkoleniowe, systemy tzw. „zarządzania kompetencjami”. Jej kwalifikacje potwierdzają m.in: dyplom MBA (University of Illinois), certyfikat TROP z rekomendacjami Polskiego Towarzystwa Psychologicznego, certyfikat Master of NLP, akredytacja PARP, a przede wszystkim referencje Klientów. Poza pracą jako trener, Katarzyna Jędruszczak pracowała jako handlowiec, project manager oraz dyrektor sprzedaży i dyrektor zarządzający. Współwłaścicielka dwóch sklepów internetowych, mocno zainteresowana rozwojem rynku e-commerce w Polsce. Jej ulubionym słowem jest „konkret”, a dewizą biznesową- taka współpraca z Klientem, że klient zdecydowanie i z pełnym przekonaniem poleci ją innym.

Krzysztof Stęplowski

W 2005 ukończył studia socjologiczne, gdzie zajmował się społecznościami Internetowymi. Jest absolwentem studium Public Relations we Wrocławiu. Od kilku lat zajmuje się marketingiem online w hotelarstwie. W latach 2009 – 2012 współtworzył i realizował strategię obecności sieci Qubus Hotel w Internecie. Od roku 2012 pomagał ponad stu obiektom w tworzeniu skutecznych działań marketingowo – sprzedażowych. Częsty prelegent podczas konferencji hotelarskich i spotkań branżowych. Regularnie publikuje w magazynach branżowych – Hotelarz, SPA Inspirations, Rynku Turystycznym oraz Świecie Hoteli. Prowadzi bloga eksperckiego marketinghotelu.pl. Ekspert branżowy w Hotelach PLUS.

Paweł Kaczmarek

Szef kuchni i doradca kulinarny. Pasjonat smaku, otwarty na nowe doświadczenia. Uczestnik wielu staży kulinarnych w tym w restauracjach odznaczonych Gwiazdką Michelin. Finalista ogólnopolskich konkursów kulinarnych. Członek Polsko Jurajskiej Grupy Qulinarnej, promotor regionalnych smaków, partner akcji “Slow Food Polska”. Prowadzone przez niego restauracje mogą pochwalić się odznaczeniem- Przewodnika Gault& Millaut Polska. Ekspert branżowy w Hotelach Plus.

Piotr Kasperczak

Specjalista z zakresu marketingu Internetowego w turystyce. Autor bloga o marketingu turystycznym travelmarketing.pl, wydawca serwisu branżowego hotelnews.pl, koordynator wielu projektów szkoleniowych (m.in. Travel 2.0, TravelCamp, Profitroom on Tour). Wcześniej odpowiadał za marketing i rozwój portalu eholiday.pl, a także pełnił obowiązki Redaktora Naczelnego miesięcznika „Rynek Turystyczny”. Od wielu lat związany z branżą turystyczną, szkoli hotelarzy i doradza markom turystycznym w zakresie skutecznej promocji w Internecie. Wykłada e-marketing w Szkole Głównej Handlowej w Warszawie. Jest też trenerem i ekspertem branżowym w projekcie Hotele Plus.

Agnieszka Kisielewska

Doświadczony trener i doradca rozwiązań hotelowych w zakresie organizacji pracy i sprzedaży. Ukończyła organizację i zarządzanie oraz skandynawistykę na Uniwersytecie Gdańskim oraz komunikacja i marketing w Wyższej Szkole Administracji i Biznesu w Gdynii. Hotelarz z ponad 20-letnim doświadczeniem, były dyrektor Hotelu Eureka w Sopocie, wcześniej Domu Muzyka w Gdańsku i Pałacu w Leźnie oraz koordynator działu sprzedaży i marketingu Hotelu Holiday Inn w Gdańsku. Wykładowca w Wyższej Szkole Bankowej oraz Wyższej Szkole Turystyki i Hotelarstwa. Pasjonatka tematów związanych z obsługą Klienta i organizacją pracy hotelu. Trener i ekspert w Hotelach Plus.

Patryk Kotarba

Absolwent Krakowskiej Szkoły Gastronomicznej. Umiejętności i doświadczenie zdobywał m.in. w renomowanej restauracji „Le Scandale”, znanym podkrakowskim kompleksie „Dwór w Tomaszowicach”, Restauracji Ponidzie oraz w 4-gwiazdkowym hotelu „Słoneczny Zdrój”. Pasjonat kuchni francuskiej. Często sięga po tradycyjne produkty regionalne, łącząc je z innowacyjnymi technikami przyrządzania dań. Gotował dla Prezydenta RP, Prezydenta Niemiec, polityków, aktorów i gości zagranicznych. Prowadzi szkolenia, pokazy gotowania na żywo i eventy kulinarne różnych kuchni świata. Chcąc dzielić się swoją pasją z młodymi adeptami sztuki, współtworzy Ogólnopolskie konkursy kulinarne i zasiada niejednokrotnie jako członek Jury w prestiżowych konkursach. Trzykrotny zdobywca „żółtej czapki” Przewodnika Gault&Millau, doceniony za wykorzystywanie najwyższej jakości produktów i autorskie kompozycje. Uczestnik ogólnoświatowego projektu „Good France”, Mistrz w zawodzie Kucharza przyznanym przez Pomorską Akademię Kulinarną oraz Uczestnik prestiżowego szkolenia w szkole Bocuse’a w Lyon.

Kamil Pindych

Pasjonat gastronomii, od najmłodszych lat związany z branżą gastronomiczną. Ciągle poszukuje inspiracji łącząc tradycyjne regionalne smaki z innowacjami jak kuchnia molekularna. Obecnie szef kuchni Dworu Dwikozy *** – wielokrotnie nagradzany w konkursach kulinarnych. Jego dewizą jest ciągły rozwój i dążenie do perfekcji.

Anna Pokrzywa

Pasjonatka i miłośniczka gastronomii. Przygodę z branżą rozpoczęła w 2007 r. w Wielkiej Brytanii. Doświadczenie zdobywała w wielu restauracjach w Londynie, począwszy od Coffe Shop’ów przez tradycyjne angielskie Puby, po renomowane restauracje wyróżnione gwiazdkami Michelin jak londyńska Trinity. Za swoje zaangażowanie w pracę została wyróżniona prestiżowym stażem w nagrodzonej dwiema gwiazdkami Restauracji Marcus ** Michelin Guide at The Berkeley. Zdobytą wiedzę i doświadczenie szlifowała w Polsce na wielu stanowiskach związanych z gastronomią. Pracowała jako kelner, kierownik sali, manager gastronomii oraz jako specjalista ds. sprzedaży w renomowanych obiektach 3* i 4*.
Doskonali swe zamiłowania do branży gastronomicznej, uczestniczy aktywnie w spotkaniach branżowych, szkoleniach i targach.
Trener w Hotelach Plus.

Łukasz Lisowski

Doradca branżowy i trener w zakresie zwiększania i optymalizacji dochodów. Specjalista w zakresie revenue management, optymalizacji pracy recepcji, zarządzania polityką ceny, silników i systemów rezerwacyjnych. Zajmuje się wdrażaniem nowoczesnych technologii  w hotelach i obiektach noclegowych w Polsce i Europie. Związany z branżą hotelarską od ponad 15 lat. Doświadczenie w zakresie zarządzania zdobywał zarówno w Polsce jak i za granicą na różnych stanowiskach kierowniczych i dyrektorskich. Manager i dyrektor kilku hoteli m.in : Portlaoise Heritage**** Hotel Ireland, Hotel Senator *** Olchowa, Hotel Polski*** Mielec, Zamek Dubiecko, Hotel Ambasadorski **** Rzeszów

Dagmara Plata-Alf

Pasjonatka marketingu i zarządzania, związana od ponad 14 lat z branżą HoReCa. CEO w firmie Hotel Media Group specjalizującej się w doradztwie i prowadzeniu działań marketingowych dla prestiżowych hoteli i restauracji. Jest autorką licznych artykułów z zakresu marketingu oraz zarządzania. Regularnie publikuje w magazynach Biznes Restauracje & Catering oraz Biznes Hotel. Realizuje swoją pasję i dzieli się wiedzą także podczas wykładów akademickich (m.in. na Akademii Leona Koźmińskiego, czy też Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie). Absolwentka studiów doktoranckich na Akademii Leona Koźmińskiego oraz MBA na University of Bedfordshire. Prowadzi swojego bloga dagmaraplataalf.pl.

Anna Tafelska

Absolwentka AWF o specjalizacji Hotelarstwo. Praktyk Hotelarz, związana z branżą od 2007r. Pracowała na stanowiskach kierowniczych i pełniła funkcję MOD w rozpoznawalnych cztero i pięciogwiazdkowych Hotelach Spa. Obecnie współpracuje z ponad 75 Hotelami Spa na terenie całej Polski, dzięki czemu doskonale zna specyfikę funkcjonowania różnych obiektów usługowych i hotelowych dla których prowadzi szkolenia personelu i kadr kierowniczych z zakresu sprzedaży, obsługi klienta, zarządzania i motywowania oraz organizacji pracy. Wykładowca Wyższej Szkoły Biznesu i Nauk o Zdrowiu z zakresu sprzedaży, marketingu, zarządzania personelem i zarządzania przychodami usług SPA. Pasjonatka wellness i promocji zdrowia. Od 20-tego roku życia czynny Instruktor Fitness, współtwórca programu HEALTHY WORK, dzięki czemu każde szkolenie urozmaicane jest prozdrowotnymi ćwiczeniami co powoduje, że podczas szkolenia nie ma miejsca na znużenie lub ból pleców po wielogodzinnych wykładach.

Marek Rogóz

Inspektor Ochrony Danych, audytor wewnętrzny, mediator a także absolwent Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Łódzkiego oraz studiów podyplomowych o specjalnościach: e-biznes, zarządzanie firmą, audyt wewnętrzny, innowacyjne zarządzanie badaniami naukowymi oraz technologie multimedialne i grafika komputerowa. Ponadto absolwent studium informatycznego z ukończonymi studiami podyplomowymi dla Inspektorów Ochrony Danych (RODO) pod patronatem GIODO/PUODO. Posiada kwalifikacje audytorskie zgodne z ustawą o finansach publicznych. Od 2002 roku pracuje na stanowiskach projektowych, m. in. w Fundacji Edukacji Ekonomicznej w Warszawie, Stowarzyszeniu Groupe One w Brukseli, Instytucie Zaawansowanego Zarządzania oraz Wyższej Szkole Biznesu – National-Louis University w Nowym Sączu. Dyrektor zarządzający, ABI/IOD i audytor w sądeckiej firmie Omega Audyt Centrum Doradztwa i Audytu. Mediator stały w sprawach rodzinnych, cywilnych i gospodarczych oraz biegły sądowy przy Sądzie Okręgowym w Nowym Sączu w zakresie funduszy europejskich ze specjalnością: pozyskiwanie i realizacja projektów, ich rozliczanie i utrzymanie trwałości projektów. Redaktor bloga na temat ochrony danych osobowych ODO4RODO. Trener i doradca w Hotelach PLUS.

Natalia Zawadzka

Od 2006 roku związana z międzynarodową branżą hotelarską, m.in. z AccorHotels, InterContinental oraz Hilton, gdzie aktywnie rozwijała swoje kompetencje zawodowe.Natalia Zawadzka – absolwentka studiów magisterskich na Uniwersytecie Jagiellońskim w Krakowie na kierunku Zarządzanie w turystyce, licencjonowany pilot wycieczek oraz rezydent.
W 2008 roku rozpoczęła pracę na stanowisku recepcjonistki w 5* Hotelu Grand, następnie przez kolejne trzy i pół roku pracowała w największym hotelu w Krakowie – Novotel Krakow City West, gdzie również miała możliwość, w ramach wyróżnienia, skorzystać z miesięcznej wymiany „Visa” z Hotelem Novotel Wenecja Mestre. Kolejne cenne doświadczenia zdobyła w Hotelu Holiday Inn Kraków, jak również w dwumarkowym kompleksie marki Hilton w Krakowie: Double Tree i Hampton by Hilton, który miała okazję otworzyć i zarządzać pełniąc funkcję Kierownika Recepcji. Obecnie trener i doradca w TTH i HP.