Szukamy osób otwartych na nowe wyzwania, kreatywnych, pełnych energii do działania i pozytywnie nastawionych do życia.
Do zadań managera należeć będzie:
Kompleksowe zarządzania obiektem, a w szczególności:
- nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem wszystkich działów w obiekcie ze szczególnym uwzględnieniem działu gastronomii i hotelu
- dbałość o zapewnienie najwyższej jakości świadczonych usług
- prowadzenie działań zmierzających w kierunku utrzymania oraz podnoszenia standardu oferowanych usług
- budowanie oferty sprzedażowej i aktywnego pozyskiwania nowych klientów
- czynny udział w sprzedaży oferty imprez okolicznościowych, ustalania szczegółów oraz nadzorowania ich przebiegu
- wdrażania i nadzorowania przestrzegania procedur wewnętrznych
- sporządzania sprawozdań z bieżącej pracy operacyjnej
- dbałości o dobry wizerunek obiektu oraz pozytywny odbiór ze strony naszych gości
Wymagamy
- chęci do pracy
- doświadczenia branżowego
- doświadczenia managerskiego i umiejętności w zakresie zarządzania gastronomią lub obiektem hotelowym
- znajomości języków obcych, w tym języka angielskiego i/lub niemieckiego
- rozwiniętych zdolności interpersonalnych
- dobrej organizacji swojej pracy i pracy podległego zespołu
- odporności na stres i wysokiej kultury osobistej
- prawa jazdy Kat. B
Oferujemy
- wynagrodzenie, na które składać się będzie solidna podstawa oraz premia powiązana z osiąganymi wynikami
- kontrakt managerski oparty na rynkowych zasadach wynagrodzenia i premiowania
- pracę w obiekcie docenianym przez gości
- możliwość dalszego rozwoju zawodowego
- pakiet narzędzi do wykonywania obowiązków zawodowych
- wdrożenie na stanowisko pod okiem doradcy zawodowego
- pomoc w zakresie organizacji zakwaterowania
- współpracę z właścicielem doświadczonym w branży hotelowo-gastronomicznej
- niezwykle klimatyczne miejsce do pracy w otoczeniu przyrody i pozytywnych ludzi
KONTAKT:
Przemysław Kuśmierski – rekruter i doradca branżowy
p.kusmierski@hoteleplus.pl
kontakt@hoteleplus.pl