Skontaktuj się z nami

Wybierz dogodną dla siebie formę kontaktu.

Zadzwoń

+48 797 484 283

Biuro

Aleja Armii Krajowej 20, 35-307 Rzeszów, Adres do korespondencji: ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów

Napisz do nas

biuro@hoteleplus.pl

Nasze biuro

Administratorem Twoich danych osobowych jest firma Hotele i Gastronomia Plus Sp. z o.o. ,
Aleja Armii Krajowej 20, 35-307 Rzeszów, NIP: 5170364608.
Dane będą przetwarzane w celu przygotowania odpowiedzi (oferty) na przesłane zapytanie. Osobie, której dane dotyczą, przysługuje prawo do dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania.

Awatar użytkownika Patryk Kotarba
Absolwent Krakowskiej Szkoły Gastronomicznej. Umiejętności i doświadczenie zdobywał m.in. w renomowanej restauracji „Le Scandale”, znanym podkrakowskim kompleksie „Dwór w Tomaszowicach”, Restauracji Ponidzie oraz w 4-gwiazdkowym hotelu „Słoneczny Zdrój”. Pasjonat kuchni francuskiej. Często sięga po tradycyjne produkty regionalne, łącząc je z innowacyjnymi technikami przyrządzania dań. Gotował dla Prezydenta RP, Prezydenta Niemiec, polityków, aktorów i gości zagranicznych. Prowadzi szkolenia, pokazy gotowania na żywo i eventy kulinarne różnych kuchni świata. Chcąc dzielić się swoją pasją z młodymi adeptami sztuki, współtworzy Ogólnopolskie konkursy kulinarne i zasiada niejednokrotnie jako członek Jury w prestiżowych konkursach. Trzykrotny zdobywca „żółtej czapki” Przewodnika Gault&Millau, doceniony za wykorzystywanie najwyższej jakości produktów i autorskie kompozycje. Uczestnik ogólnoświatowego projektu „Good France”, Mistrz w zawodzie Kucharza przyznanym przez Pomorską Akademię Kulinarną oraz Uczestnik prestiżowego szkolenia w szkole Bocuse’a w Lyon. Ekspert branżowy i trener w Hotelach PLUS.