Szkolenia w hotelach: Falko, Blue Diamond, Nad Przełomem.

dodano 2019-06-03

W minionym tygodniu eksperci Hoteli Plus szkolili m.in. w Hotelu Falko, gdzie nowoczesne trendy i wykorzystanie sprzętu gastronomicznego zaprezentował Patryk Żołnowski. W hotelu "Nad Przełomem" szkolenie "Profesjonalny barman" przeprowadził Jerzy Czapla. Uczestnicy dowiedzieli sie m.in. jak w prawidłowy sposób obsługiwać sprzęt barmański, poznali zasady przygotowania napojów mieszanych i koktajli z różnych alkoholi oraz garnirowania drinków. Z kolei kelnerzy z Hotelu Blue Diamond podnosili swoje kwalifikacje pod okiem Roberta Węglarza. Podczas tego szkolenia uczestnicy nie tylko zgłębili techniczne aspekty swojej pracy (prezentacja zastawy stołowej, techniki podawania napojów alkoholowych i bezalkoholowych, serwis i prezentacja wina), poznali także zasady obsługi gości w restauracji, savoir vivre, komunikacji werbalnej i niewerbalnej, metody obsługi przyjęć okolicznościowych a także techniki skutecznej sprzedaży.

Kontakt

Biuro:
+48 690 623 247
kontakt@hoteleplus.pl


Adres biura obsługi:
Hotele i Gastronomia Plus
Armii Krajowej 20 pok. 2
35-307 Rzeszów

Szkolenia:
+48 661 545 557
szkolenia@hoteleplus.pl


Dane firmy:
Hotele i Gastronomia Plus
Spółka z o.o.
Plac Jana Kilińskiego 2
35-005 Rzeszów
NIP: 5170364608



Marketing:
+48 798 876 893
marketing@hoteleplus.pl


Oddział:

Hotele i Gastronomia Plus
Kozielce 294
34-451 Tylmanowa